• slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide3.jpg
  • slide4.jpg

Услуги

Уеб дизайн

За почти всички нас интернет днес е ежедневие, за Вашия бизнес е жизненоважен. В глобалния свят, в условия на жестока конкуренция, става все по-трудно трайното позициониране на пазара. За да се наложи над останалите конкуренти, Вашият бизнес трябва да има подходящ онлайн облик. Вече почти всеки бизнес инвестира, за да се сдобие с атрактивен уеб сайт, който да привлича потребители и клиенти.
прочети още »

Корпоративна идентичност

Логото е отличителният знак на Вашата бизнес-идентичност. Колкото е по-оригинален, толкова по-лесно се запомня и толкова по-сигурно ще Ви разпознаят сред многото други. В екипа на Anjela работят специалисти, които могат да Ви помогнат да изградите корпоративната си идентичност по един запомнящ се начин. Поискайте от нас оферта и ще получите професионално отношение и надминаващи очакванията Ви резултати.
прочети още »

Печатни издания

Най-старият вид реклама, която и до ден днешен не губи своята ефективност и продължава да се ползва с голям успех. Печатните издания са всичко, което може да излезе от печатната машина или принтера и да служи за популяризирането на фирма, марка, продукт или услуга. Това, което ги прави ефективни обаче е техният дизайн.
прочети още »

Външна реклама

Трудно остават незабелязани огромните билбордове, красивите плакати и шарените автобуси, като всички те имат една единствена цел: да ни привлекат вниманието, за да ни рекламират продукт или услуга и го правят доста успешно.
прочети още »

ТВ и кино реклами

Животът ни безспорно вече е немислим без медиите и киното. Следователно съвсем логично рекламирането в тях е успешна рекламна стратегия, но до колко тя е ефективна зависи от професионализма и творческите идеи на своите създатели.
прочети още »

Реклама в пресата

Нашите копирайтъри са изключително талантливи и гъвкави в писането на рекламни текстове, а професионалните ни дизайнери се грижат за атрактивния дизайн на рекламното каре и неговото позициониране в пресата.
прочети още »

Реклама по радиото

Почти всеки от нас си има любима радиопрограма и обича да я слуша в колата, в офиса, в магазина и в дома си. Добре замислената и професионално създадена радио реклама превръща радиото в чудесен посредник между Вас и потенциалните Ви клиенти.
прочети още »

Транспортна реклама

Транспортната реклама е чудесна рекламна стратегия за популяризиране, утвърждаване и налагане на марка, продукт или услуга. Това, с което тя се отличава от останалите средства на външната реклама, е нейната постоянна подвижност. Дали ще е върху фирмени автомобили, градски/междуградски транспорт или маршрутни таксита, ние ще проектираме и реализираме Вашата реклама.
прочети още »

Сувенирна реклама

Подаръкът е един от най-добрите начини да направим щастливи хората, които ценим, и със сигурност оставяме добро впечатление за себе си. Това е и основният принцип на сувенирната реклама, който се оказва особено ефективен за рекламната стратегия.
прочети още »

Промо събития

Все по-често симпатични момичета и момчета ни предлагат шарени флаери, канят ни на събития, предлагат ни да дегустираме нов продукт, задават ни анкетни въпроси или просто ни развличат със забавни номера.
прочети още »

Фотография и ретуш

Изображенията са навсякъде около нас. Колкото са по-красиви и по-оригинални, толкова повече привличат окото и вниманието ни, което е и тяхната цел и целта на рекламата, на която служат. Екипът на Anjela Ви предлага услугите на професионални фотографи, осветители и дизайнери, които да се погрижат за обработката на снимките, за да има разлика между Вашите снимки и тези на всички останали.
прочети още »

Пазарни проучвания

Пазарните и социологическите проучавания в съвременната икономическа среда са от голямо значение за вземане на адекватни бизнес решения. Различните проучвания, свързани с пазара, са от огромно значение за успеха на всеки бизнес.
прочети още »

Интериорен дизайн

Интериорният дизайн е удобството, стилът, уютът и най-вече изразената чрез тях идентичност и уникалност на притежателя на дома, офиса, заведението, магазина, хотела, ресторанта.
Интериорният дизайн е оригинален синтез от практически и художествени идеи и решения, приложени във Вашия дом, офис, заведение, магазин или хотел, които му придават завършен, индивидуален и естетически облик.
прочети още »

3D дизайн

В случаите, когато думите не са достатъчни да се опише това, което си представяме, на помощ идва 3D дизайнът. Всяка идея, форма или детайл могат да бъдат пресъздадени чрез 3D технологии.
прочети още »