• slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide3.jpg
  • slide4.jpg

Реклама по радиото

Почти всеки от нас си има любима радиопрограма и обича да я слуша в колата, в офиса, в магазина и в дома си. Добре замислената и професионално създадена радио реклама превръща радиото в чудесен посредник между Вас и потенциалните Ви клиенти.

Всяка радиопрограма има тематична идейна цялост, което обединява около нея определен кръг от хора със сходни интереси. Познаването на особеностите на различните радиопрограми и предпочитанията на техните слушатели прави позиционирането на радио рекламата успешно и правилно насочено.

От голямо значени е и фактът, че рекламата в радиото може да струва само една част от разходите за телевизионна реклама, което позволява по-голяма честота на повторенията й. Колкото по-често слушателите чуват Вашето послание, толкова по-голяма е вероятността да запомнят Вас и Вашите продукти или услуги.

Anjela разполага с професионални и иновативни копирайтъри и сценаристи на радио реклами. Ние можем да създадем оригинални рекламни песни, монолози, диалози или да ги комбинираме, като разчитаме на професионални изпълнители и професионално студио и техника за тяхното записване.

Вие имате пълната свобода да изберете радиопрограмата и времето за излъчване, а може да се доверите на нашите специалисти, които ще изработят най-подходящата за Вас и Вашите условия рекламна радио стратегия, която да бъде максимално ефективна. И в двата случая не се колебайте да поискате от нас оферта. С готовност очакваме да посрещнем Вашите желания.