• slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide3.jpg
  • slide4.jpg

Фотография и ретуш

Изображенията са навсякъде около нас. Колкото са по-красиви и по-оригинални, толкова повече привличат окото и вниманието ни, което е и тяхната цел и целта на рекламата, на която служат. 

Екипът на Anjela Ви предлага услугите на професионални фотографи, осветители и дизайнери, които да се погрижат за обработката на снимките, за да има разлика между Вашите снимки и тези на всички останали.

Можем още да Ви предложим качествена реставрация на повредени, развалени или избледнели фотографии и изображения, така че да възвърнат възможно най-оригиналния си облик.

Предлагаме и обработка на избрани от Вас снимки и изображения и поставяне на ефекти според Вашите желания, които могат да се превърнат в уникален и оригинален подарък или рекламен материал.

Не се колебайте да поискате нашата оферта. Ние сме винаги насреща, за да изпълним Вашите очаквания.

Бъдете сигурни в качеството на нашата работа. Твърдо заставаме зад идеята, че интелектуалният и творческият труд трябва да бъдат защитени и поради тази причина ние и нашите специалисти използваме само лицензирани програми и държим доказания произход на използваните материали.