• slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide3.jpg
  • slide4.jpg

Кино и телевизия

Животът ни безспорно вече е немислим без медиите и киното. Следователно съвсем логично рекламирането в тях е успешна рекламна стратегия, но до колко тя е ефективна зависи от професионализма и творческите идеи на своите създатели.

Телевизията и киното са най-силното оръжие на рекламата. Чрез тях се постига най-висока масовост сред аудиторията и поради тази причина се оказват най-предпочитаната сред рекламодателите.

ТВ реклами

Ние от екипа на Anjela много добре знаем колко отегчителни, досадни и безсмислени могат да бъдат ТВ рекламите и колко една лошо измислена реклама може да окаже отрицателно влияние върху аудиторията, което автоматично да окаже негативно влияние върху бизнес имиджа Ви.

За да не се случва това с нашите ТВ игрални реклами, ние сме осигурлили екип от професионалисти: режисьори, оператори, сценаристи и снимачен екип, демонстрират иновативен подход в работата си, което прави създадените от нас реклами свежи, завладяващи и най-вече печеливши.

Свържете се с нас и ни запознайте с вашите нужди и идеи. Ако такива липсват, не се тревожете. Ние ще се погрижим за всичко. Ще получите от нас подробна презентация на проекто-рекламата. Ще я обсъдим заедно и Вие ще прецените кое най-точно отговаря на вашите представи. Ще изясним и цялостната рекламна стратегия: кога и по кои програми да се излъчва Вашата реклама. Ако нямате готови идеи, ние можем да се погрижим изцяло за това. Разполагаме с необходимите специалисти, които да преценят най-точното ТВ пространство за Вашата реклама. След това остава само реализация и пускане в ефир.

В Екипа на Anjela сме събрали специалисти и в областта на анимираната ТВ реклама. Всички те познават работата си в детайли и са утвърдени 3D аниматори, специалисти по компютърни ефекти, художници и техници. В техни ръце анимационният свят оживява и вдъхновява. Не подценявайте силата на добрата анимирана ТВ реклама.

Разбира се, изборът е винаги във Ваши ръце, но какъвто и да е той, ние Ви предлагаме професионализъм, креативност и много талант за реализирането му.

Продуктово позициониране в телевизията

Друга предпоставка за успеха на рекламата е нейното позициониране в ТВ програмите. Продуктовото позициониране е вид реклама, при която Вашата марка стока или услуга е включена в сюжета най-често на филм или телевизионно предаване. Този вид реклама е изключително иновативен и успешен в последните години и заема важно място на рекламния пазар.

Чрез продуктовото позициониране, зрителя вижда рекламирания продукт, свързвайки го с определено действие на герой от програмата или предаването. Този оригинален метод не е натрапчив (каквато е телевизионната реклама) и зрителят не може да смени канала , както често се случва при почването на рекламния блок.

Екипът от специалисти на Anjela познава в детайли особеностите на продуктовото позициониране в телевизията и лесно може да разработи успешен проект за вашата реклама.

Кино

Поради своята популярност и атрактивност, киното дава големи възможности като медия и рекламоносител. Като основна характеристики на рекламата в киното можем да отбележим:

  • относително по-високото качество на въздействие, в сравнение с телевизионната реклама (зрителите са седнали удобно в киносалона, като вниманието им е фокусирано върху прожекционния екран)
  • ненатрапчивост
  • възможност за точна демографска и географска пазарна сегментация на аудиторията
  • Сравнително голяма продължителност на въздействието, без характерните за телевизията прекъсвания за реклама

Ако сте се насочили към тази реклама, това което екипът на Anjela можем да Ви предложим са трите вида реклама в киното: Реклама на екрана (on-screen) — излъчва се непосредствено преди началото на филм;

Реклама извън екрана (off-screen) — това са рекламите из целия киносалон. Могат да бъдат: плакати; реклами върху кутии за пуканки; рекламни послания върху билетите; различни рекламни спотове, които се излъчват на телевизионните екрани във фоайето на салона.

Поместване на продукт (product placement) — това са продукти, които отправят рекламно послание индиректно, като са включени в кадрите на самия филм и въздействат върху зрителите посредством героите, които използват тези артикули. Има филми, които са изцяло спонсорирани от даден продукт и в крайна сметка се превръщат повече в реклами.

Професионалистите ни в тази област са талантливи и креативни. Доверете се на нас и нашите идеи и поискайте оферта за Вашата реклама в киното.