• slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide3.jpg
  • slide4.jpg

Печатни издания

Най-старият вид реклама, която и до ден днешен не губи своята ефективност и продължава да се ползва с голям успех.

Печатните издания са всичко, което може да излезе от печатната машина или принтера и да служи за популяризирането на фирма, марка, продукт или услуга. Това, което ги прави ефективни обаче е техният дизайн.

Визитки, календари, диплянки, каталози, флаери, брошури; опаковки, етикети, плакати, бележници, папки, бланки, пликове, листовки, менюта, торбички и много други са само една част от това, което екипът на Anjela може да изготви за Вас с много стил, вкус и творческа оригиналност. Разполагаме с широк спектър от възможности не само в дизайнерските решения, но и в материалите, с които работим. Качеството на печата е гарантирано.

Доверете се на нашите специалисти и професионални дизайнери, за да направим вашите печатни издания различни и много атрактивни и поискайте от нас Вашата оферта за уникален дизайнерски проект.

Екипът на Anjela държим на качеството и оригиналсността на своята работа за това коректно се съобразяваме със закона за авторското право за всяко изображение или текст, който използваме и работим само с лицензиран софтуер.