• slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide3.jpg
  • slide4.jpg

Интериорен дизайн

Интериорният дизайн е удобството, стилът, уютът и най-вече изразената чрез тях идентичност и уникалност на притежателя на дома, офиса, заведението, магазина, хотела, ресторанта.

Интериорният дизайн е оригинален синтез от практически и художествени идеи и решения, приложени във Вашия дом, офис, заведение, магазин или хотел, които му придават завършен, индивидуален и естетически облик.

В екипа на Anjela работят отлични интериорни дизайнери. Използвайте нашия професионализъм и креативна мисъл, за да проектираме перфектния  интериор на Вашия апартамент, офис, заведение, магазин или хотел. Ние ще разработим за Вас вариантни решения за функционално и композиционно разположение на елементите от интериора.

Доверете се на нашите творчески решения в проектирането на Вашето удобство и комфорт. По изготвянето на Вашата оферта ще впрегнат сили и енергия нашите доказали се в областта на интериорния дизайн интериорни дизайнери и 3D аниматори.

Поискайте от нашите специалисти безплатно изготвяне на оферта за интериорно дизайнерско решение, задайте параметрите, в които трябва да работим, финансов лимит и основни Ваши идеи и желания, срещу което ще получите:

- професионално изготвена 3D презентация;
- работен проект в чертежи и детайлни скици за крайната реализация на проекта;
- вариантни решения за функционално и композиционно разположение на елементите.

На среща с Вас, след като се запознаете с нашата работа и одобрите нашето предложение, ще уточним заедно детайлите по дизайна - цветове, материали, осветление, аксесоари и разположение, след което ще получите:

финансов разчет за проекта съобразно одобрения дизайн – изчисляване на квадратура и необходими средства за материали, елементите от дизайна и аксесоарите;

подбор и консултация за готова продукция от търговската мрежа в съответствие с одобрения от Вас проект за интериорен дизайн.

Изпълнението на проекта изцяло зависи от вашето решение дали:

ние да бъдем ангажирани с авторски надзор и контрол през цялото време на реализацията на проекта или може спокойно да се доверите на нас и да оставите цялата реализация на проекта в наши ръце.